Comodo IceDragon 65.0.2.15

2
1528

Comodo IceDragon е браузър, базиран на кода на популярната програма Firefox, който използва последните технологии в него по такъв начин, че да осигури оптимална защита при сърфиране в интернет.

Браузърът е създаден с цел осигуряване на безопасност и конфиденциалност с технологията си за проверка на домейните и проверка на сертификатите.

Приложението спира бисквитките и другите шпиони в уеб пространството и предотвратява проследяването Ви по време на зареждане на страниците. Програмата е съвместима с всички добавки за Firefox.

Особености на Comodo IceDragon:

  • алтернативният DNS-сървър Comodo SecureDNS защитава срещу зловреден софтуер, злонамерени или подозрителни уеб сайтове и фишинг, като освен това потенциално може да ускори сърфирането и актуализацията на променени DNS записи.
  • браузърът дава възможност за проверка на надеждността на сайтовете от контекстното меню или чрез функцията Comodo SiteInspector.
  • възможност за бърз обмен на връзки към интересни ресурси чрез популярни социални мрежи като Facebook, Twitter и LinkedIn чрез специален бутон в лентата с инструменти. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: Comodo IceDragon 65.0.2.15 (77.2 MB)

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Камен Господинов
Камен Господинов

Към 05.08.2019 г. – От дадения линк се изтегля Comodo Dragon а не Comodo Icedragon !

Камен Господинов
Камен Господинов

Сайта на Comodo за сваляне на Comodo Icedragon : https://icedragon.comodo.com