CopyQ 6.4.0

1
1592

CopyQ е усъвършенстван мениджър на клипборда, която дава възможност за редактиране на копираната информация и автоматизиране на работата. CopyQ показва историята на копираните файлове и обекти, като може да осъществява правилно сортиране, премахване и възстановяване.

CopyQ работи не само с текстова информация, но и с разнообразни изображения и друга мултимедийна информация. Програмата е съвсем лесна за използване и дава възможност за групиране и преместване на обектите, без да се губят данни.

CopyQ значително разширява възможностите на клипборда и гарантира грамотна интеграция с всякакви видове и типове данни. Има възможност за задаване на собствени горещи клавиши за автоматизирана работа с информацията. Програмата няма нужда от инсталиране и има малък размер. Лиценз: Безплатен (Open Source).

Промени в CopyQ 6.4.0:

  • More shortcuts and even sequences of shortcuts can be now captured and
    assigned. This uses new QKeySequenceEdit UI widget from Qt framework.
  • UI uses the preferred sans-serif system font in the dark theme.

Официална страница
Изтегли: CopyQ 6.4.0 за Windows (13.8 MB)
Изтегли: CopyQ 6.4.0 за Linux
Изтегли: CopyQ 6.4.0 за MacOS (22.0 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари