CopyQ 3.9.2

1
635

CopyQ е усъвършенстван мениджър на клипборда, която дава възможност за редактиране на копираната информация и автоматизиране на работата. CopyQ показва историята на копираните файлове и обекти, като може да осъществява правилно сортиране, премахване и възстановяване.

CopyQ работи не само с текстова информация, но и с разнообразни изображения и друга мултимедийна информация. Програмата е съвсем лесна за използване и дава възможност за групиране и преместване на обектите, без да се губят данни.

CopyQ значително разширява възможностите на клипборда и гарантира грамотна интеграция с всякакви видове и типове данни. Има възможност за задаване на собствени горещи клавиши за автоматизирана работа с информацията. Програмата няма нужда от инсталиране и има малък размер. Лиценз: Безплатен (Open Source).

Промени в CopyQ 3.9.2:

Fix unnecessary tab reloading after expired.
Fix repeated menu updates.
Fix loading tabs with an empty item
Fix initializing expire timeout (it was always 0 or 1 minute)

Официална страница
Изтегли: CopyQ 3.9.2 за Windows (10.1 MB)
Изтегли: CopyQ за други операционни системи

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
лично мнение
лично мнение

Като за open source не е зле. Но, разбира се, не може да се сравнява с професионално написаните платени програми като Clipdiary. Не обработва правилно векторните обекти. Ако се опитате да копирате с CopyQ векторна графика, след това тя се paste-ва като растер.