Core FTP 2.2 Build 1960

0
872

Това е един безплатен и универсален FTP клиент с множество функции: – SSL/TLS – Drag/Drop – съчетаване с браузър – Site Мениджър – Session Мениджър – Queue Мениджър – потребителско дефинирани изгледи – Bandwidth контрол – Cache – и още много други.

С Core FTP потребителят може да качва и сваля файлове от сайтове, базирани на ftp протокола. Освен че е безплатна, не използва реклами или изкачащи прозорци. Поддържа SFTP/SSH, SSL/TLS и HTTP/HTTPS, браузър интеграция, FTP/HTTP/SOCKS прокси, сайт мениджър, мениджър на сесиите, влачене и пускане, мениджър на опашка за сваляне/качване, контрол над интернет връзката, автоматичен трансфер, възстановяване на спрени задачи, опция за автоматично прекачване, стартиране/спиране/възстановяване на трансфери, chmod и много други.

Core FTP е напълно безплатна за бизнес, лична и образователна употреба.

Съвместима е с операционните системи Windows 95, 98, Me, 2000, NT, XP, 2003, Vista, Server 2008 и 7. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Core FTP 2.2 Build 1960:

Command line -dateformat not working with -FN, fixed
Password change screen FTP/SSL issues fixed
SFTP connection updates
SFTP IDNS issues fixed
SFTP disconnect reasons not being displayed, fixed
Help file updates

Официална страница
Изтегли: Core FTP 2.2 Build 1960 за Windows 32-bit (4.96 MB)
Изтегли: Core FTP 2.2 Build 1960 за Windows 64-bit (3.79 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари