Corel PDF Fusion 1.9.5.6

0
247

Corel PDF Fusion е лесен за употреба инструмент, който позволява използването на файлове в над 100 формата за създаване на документи във форматите PDF, DOC и XPS. Благодарение на своето повсеместно разпространение форматът PDF отдавна е избран от много компании и организации за основен стандарт при съхраняването, архивирането и обмена на документи. Заслужава да се спомене уникалният визуален подход към конструирането на документите, предлаган от Corel PDF Fusion, както и изключителната лекота при използването и високата производителност на новия продукт.

Особености на PDF Fusion:

  • Поддръжка на повече от 100 разпространени файлови формати, включително DOC, WPD, JPG, TIFF, GDF, XPS, CAD, DOCX и PPTX;
  • Интуитивен потребителски интерфейс с контекстно зависими менюта и поддръжка на Drag-and-Drop, което пределно опростява прегледа, редактирането и модифицирането на документите.
  • Поддръжка на технология за криптираме и вградени средства за защита, позволяващи гъвкаво управление на правата на отделните потребители за отваряне, боравене или модифициране на документите;
  • Съхраняване на готовите документи във форматите PDF, DOC и XPS със запазване на изходното форматиране на текста, оригиналния макет на страницата и графичните елементи.
  • Разширени възможности за споделяне на файлове и колективна работа с тях;
  • Възможност за представяне на всеки документ в режим слайдшоу. Лиценз: Платен (Trial).

Официална страница
Изтегли: Corel PDF Fusion 1.9.5.6 (9.67 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари