CorelDRAW Graphics Suite 2019 21.0.0.593

1
1219

CorelDRAW Graphics Suite е професионален пакет за работа с растерни (Corel PHOTO-PAINT®) и векторни (CorelDRAW®) графики и анимации (Corel R.A.V.E). Включва в себе си всички необходими средства за работа на илюстраторите, дизайнерите и художниците.

CorelDRAW® Graphics Suite е мощен, многофункционален и същевременно достъпен графичен пакет, който предоставя всичко необходимо за създаване на професионални илюстрации, графично оформление и обработка на изображения. Признат за световен стандарт за графичен дизайн, CorelDRAW® Graphics Suite се ползва ежедневно от милиони хора, създали около него своя общност на лоялни потребители. Така CorelDRAW® Graphics Suite си извоюва репутация на многофункционално и достъпно решение от професионално ниво.

CorelDRAW® Graphics Suite е мощен, многофункционален и същевременно достъпен графичен пакет, който предоставя всичко необходимо за създаване на професионални илюстрации, графично оформление и обработка на изображения. Признат за световен стандарт за графичен дизайн, CorelDRAW® Graphics Suite се ползва ежедневно от милиони хора, създали около него своя общност на лоялни потребители. Така CorelDRAW® Graphics Suite си извоюва репутация на многофункционално и достъпно решение от професионално ниво. Лиценз: Платен (Trial).

Купи CorelDRAW Graphics Suite сега!

Официална страница
Изтегли: CorelDRAW Graphics Suite 2019 21.0.0.593 (540 MB)

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Същия
Същия

Същевременно достъпен, под достъпен предполагам че имате предвид не много скъп
само 1400лв.