D3DGear 5.00.2200

1
672

D3DGear е програма, предназначена за измерване на броя кадри в секунда (FPS) и изобразяване на този показател върху екрана при игрите. D3DGear може да бъде използвана и като средство за прихващане на екрана, позволяващо да се правят екранни снимки и да се записват с по-популярните графични формати. D3DGear дава възможност и за запис на AVI-клипове по време на игра.

Основните възможности на D3DGear са: автоматична промяна на цвета и шрифта в зависимост от FPS, отделни измервания за всяка игра и при едновременно стартирани игри, потребителски избор на горещ клавиш, продължително прихващане на много кадри при задържане на горещия клавиш натиснат, запис на клипове с възможност за настройка на честотата на кадрите и продължителността на клипа. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в D3DGear 5.00.2200:

Fixed the issue where D3DGear didn’t properly record Windows 10 Store games (UWP games). D3DGear is the only game recording software that can natively record, broadcast and benchmark Windows UWP game titles.
Fixed the issue where D3DGear failed to start on Windows XP. D3DGear is the only game recording software that still supports Windows XP.
Miscellaneous bug fixes.

Официална страница
Изтегли: D3DGear 5.00.2200 (35.9 MB)

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
0 Автори на коментарите
Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Пс
Пс

И междувременно има Msi afterburner който върши същата работа но е безплатна …..