D3DGear 5.00.2150

1
565

D3DGear е програма, предназначена за измерване на броя кадри в секунда (FPS) и изобразяване на този показател върху екрана при игрите. D3DGear може да бъде използвана и като средство за прихващане на екрана, позволяващо да се правят екранни снимки и да се записват с по-популярните графични формати. D3DGear дава възможност и за запис на AVI-клипове по време на игра.

Основните възможности на D3DGear са: автоматична промяна на цвета и шрифта в зависимост от FPS, отделни измервания за всяка игра и при едновременно стартирани игри, потребителски избор на горещ клавиш, продължително прихващане на много кадри при задържане на горещия клавиш натиснат, запис на клипове с възможност за настройка на честотата на кадрите и продължителността на клипа. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в D3DGear 5.00.2150:

Added capability to record moviewith AAC audio codec.
D3DGear is proud to be selected into Intel worldwide application bundle program. Intel selects some top software applications and add them to certain Intel devices. D3DGear is very proud to be qualified and selected by Intel into this program.

Официална страница
Изтегли: D3DGear 5.00.2150 (35.9 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

1 коментар за "D3DGear 5.00.2150"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка