Daminion 8.4

0
952

Daminion е полезна програма за каталогизиране на фотографии, видео клипове и други формати, включително Adobe PDF, EPS/AI, InDesign, DWG, Office и други с възможност за многопотребителски достъп. В Daminion всички файлове се описват като комплект от тагове, като например „ключови думи“, „категории“, „местоположение“, „проект“, „събитие“, „рейтинг“ и други. Някои тагове се запълват автоматично по време на импортирането, като например „модел на цифровия фотоапарат“, „обектив“, „време на заснемането“, „параметри на фотографията“ и други.

Таговете на Daminion не заемат много дисково пространство, а една и съща фотография може да бъде описана чрез няколко тага. Таговете в Daminion могат автоматично да се синхронизират с метаданните (EXIF, IPTC, XMP, MWG). Сървърната версия на програмата предлага различен достъп за различните лица до фото и видео материалите. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Daminion 8.4

Официална страница
Изтегли: Daminion 8.4 (114 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари