PotPlayer 1.7.21997

16
28500

PotPlayer е корейски плеър, който много прилича на The KMPlayer по функционалност и външен вид. Главната разлика на PotPlayer от други подобни програми е това, че той позволява гледането на видео с максимално възможно за компютърната система качество и може да възпроизвежда на практика всички известни към днешен ден аудио и видео файлове, като разполага и с DXVA кодеци.

Дизайнът на PotPlayer е много приятен, може да се настройва прозрачността на основния прозорец, потребителят може да преназначава горещите клавиши, поддържат се външни DSP плъгини, възможна е и цялостна промяна на външния вид, като допълнителни теми могат да бъдат изтеглени от Интернет. Daum PotPlayer разполага с богати възможности за подобряване качеството на възпроизвежданото видео, удобна е работата и със субтитри.

По време на инсталиране на PotPlayer е дадена възможност да се изберат необходимите допълнителни компоненти – ако е необходимо инсталирането на SVP за изобразяване на интерполирано изображение с по-висока кадрова честота, е необходимо да се избере профила  FFdshow with SVP (Smooth Video). Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в PotPlayer 1.7.21997:

* Changed default HEVC decoder to Built-in FFmpeg HEVC H/W Decoder

+ Added support for YTT subtitles
+ Added support for external chapters files (.chapters.xml)

– Fixed a problem that occurs when playing certain TS files
– Fixed a problem that can’t play certain FLAC files
– Fixed a problem that 2nd subtitles were appeared with certain YouTube videos
– Fixed an issue where the title in the Open URL box was not reflected into playlist when attempt to open the related URL
– Fixed a problem where settings are lost when switching between storing modes (INI <-> Registry)

Официална страница
Изтегли: PotPlayer 1.7.21997 за Windows 32-bit (32.5 MB)
Изтегли: PotPlayer 1.7.21997 за Windows 64-bit (33.8 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

16 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари