Directory Opus 12.33 Final

0
4250

Directory Opus е мощен файлов мениджър с интерфейс в стил Windows Explorer. Обединява в себе си множество функции, между които мощен FTP-клиент, поддръжка на архиви, преглед на всички видове мултимедийни и графични файлове, Multitasking, интерфейс с възможност за пълна настройка, панели, горещи клавиши, вграден команден език за автоматизиране на операциите, поддръжка на скинове и много други.

Directory Opus се явява алтернатива на файловия мениджър и Explorer-а на Windows. От една страна, програмата предлага повече удобство за нови потребители, а, от друга, повече функционалност за опитните.

В ролята на файлов мениджър, приложението предоставя списък с файловете и позволява на потребителите да изпълняват най-различни действия с тях – преместване между папки, бекъп, преглед на изображения, възпроизвеждане на аудио и видео, изтриване и пр.

Directory Opus се явява и пълноценен заместител на Windows Explorer и на редица помощни програми за работа с FTP, ZIP, преглеждане на файлове и изображения и др.

Приложението се отличава с удобен потребителски интерфейс и напълно конфигурируема среда. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Directory Opus 12.33 Final

Официална страница
Изтегли: Directory Opus 12.33 Final (38.4 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари