Diskeeper 18 Professional 20.0.1300

1
534

Diskeeper е професионално приложение за дефрагментиране на Вашия твърд диск. Когато копирате, премествате и изтривате файлове, те се разпръскват по целия Ви диск и това забавя работата на системата ви. Diskeeper събира файловете на едно място, като по този начин се увеличава скоростта за четенето им. Програмата работи във фонов режим и освен, че повишава скоростта, увеличава и живота на твърдите Ви дискове.

Diskeeper има репутацията на една от най-добрите дефрагментиращи програми, създавани някога. И това не е случайно. Приложението може да дефрагментира даже критични системни файлове. Гъвкавите възможности за настройка и създаването на времеви разписания за дефрагментиране са само някои от екстрите. Функцията Smart Scheduling конфигурира дефрагментацията въз основа състоянието на диска на Вашия компютър. Опцията „Set It and Forget It“ ви позволява да направите точно това – да зададете настройките и да забравите за тази задача.

Diskeeper може да работи на множество дискове едновременно и работи стабилно дори ако свободното дисково пространство е съвсем малко. Програмата работи на абсолютно всяка версия на Windows. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница
Изтегли: Diskeeper 18 Home 20.0.1300 (73.2 MB)
Изтегли: Diskeeper 18 Professional 20.0.1300 (73.2 MB)

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
the professor
the professor

пopeднaтa пpoгpaмa зa пpeждeвpeмeннo изнocвaнe нa xapддиcĸoвe и пoявaтa нa лoши ceĸтopи… диcĸoвeтe вeчe ca бъpзи и имaт мнoгo ĸeш, нe им тpябвa пpoгpaмa ĸoятo дa пopeднaтa пpoгpaмa зa пpeждeвpeмeннo изнocвaнe нa xapддиcĸoвe и пoявaтa нa лoши ceĸтopи… диcĸoвeтe вeчe ca бъpзи и имaт мнoгo ĸeш, нe им тpябвa пpoгpaмa ĸoятo дa чeтe и пишe дoпълнитeлнo пo диcĸa…