Diskeeper 16 Professional 19.0.1226

0
376

Diskeeper е професионално приложение за дефрагментиране на Вашия твърд диск. Когато копирате, премествате и изтривате файлове, те се разпръскват по целия Ви диск и това забавя работата на системата ви. Diskeeper събира файловете на едно място, като по този начин се увеличава скоростта за четенето им. Програмата работи във фонов режим и освен, че повишава скоростта, увеличава и живота на твърдите Ви дискове.

Diskeeper има репутацията на една от най-добрите дефрагментиращи програми, създавани някога. И това не е случайно. Приложението може да дефрагментира даже критични системни файлове. Гъвкавите възможности за настройка и създаването на времеви разписания за дефрагментиране са само някои от екстрите. Функцията Smart Scheduling конфигурира дефрагментацията въз основа състоянието на диска на Вашия компютър. Опцията „Set It and Forget It“ ви позволява да направите точно това – да зададете настройките и да забравите за тази задача.

Diskeeper може да работи на множество дискове едновременно и работи стабилно дори ако свободното дисково пространство е съвсем малко. Програмата работи на абсолютно всяка версия на Windows. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница
Изтегли: Diskeeper 16 Home 19.0.1226 (68.2 MB)
Изтегли: Diskeeper 16 Professional 19.0.1226 (68.2 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за