Dopamine 2.0.9

0
480

Dopamine музикален плейър, който открива музиката във вашия компютър и ви дава удобен начин за прослушването ѝ. Dopamine е продължение на предишна програма, известна като musiX. Той е проектиран да бъде малък, прост, но атрактивен музикален плейър и организатор.

Dopamine е лесен за използване с интерфейс в стил Windows 10. Той е проектиран да бъде достъпен и лесен за използване и не съдържа излишни функции. Сега има много мощни плейъри за каталогизиране на песни с широк набор от допълнителни функции, но прости плейъри, които просто възпроизвеждат музика, могат да се броят на пръсти.

Интерфейсът на Dopamine е една от ключовите характеристики на този плейър. Дизайнът е направен в стила на Windows 10 и се вписва перфектно в операционната система, което със сигурност ще зарадва много потребители. Освен всичко друго, има опция за персонализиране на цветовата схема на елементите на интерфейса, както и възможност за избор на тъмни и светли теми. Също така си струва да се отбележи, че структурата на интерфейса осигурява лекота на работа и очевиден достъп до всички функции. Важно е да се спомене, че в допълнение към интерфейса в пълен формат, Dopamine има миниплейър и възможност за управление на възпроизвеждането от лентата на задачите на операционната система.

Dopamine има всичко необходимо за комфортно възпроизвеждане на музика:

  • 10-лентов еквалайзер,
  • сортиране на песни по редица параметри,
  • система за оценяване на песни,
  • възможност за взаимодействие с онлайн услуги и поддръжка на различни придружаващи материали (обложки на албуми, текстове, биографии на музиканти) .

Аудио плейърът поддържа възпроизвеждане на следните формати: MP3, WAV, OGG Vorbis, FLAC, APE, WMA, OPUS и M4A / AAC. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Dopamine 2.0.9:

– [Added] Added a Blacklist
– [Added] Added a Kurdish translation
– [Changed] Updated the Chinese (Simplified) translation
– [Changed] Updated the Finnish translation
– [Changed] Updated the Indonesian translation
– [Changed] Updated the Portuguese (Brazil) translation
– [Changed] Updated the Portuguese (Portugal) translation

Официална страница
Изтегли: Dopamine 2.0.9 (33.7 MB)
Изтегли: Dopamine 2.0.9 Portable (30.4 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари