Dopamine 2.0.8

0
260

Dopamine музикален плейър, който открива музиката във вашия компютър и ви дава удобен начин за прослушването ѝ. Dopamine е продължение на предишна програма, известна като musiX. Той е проектиран да бъде малък, прост, но атрактивен музикален плейър и организатор.

Dopamine е лесен за използване с интерфейс в стил Windows 10. Той е проектиран да бъде достъпен и лесен за използване и не съдържа излишни функции. Сега има много мощни плейъри за каталогизиране на песни с широк набор от допълнителни функции, но прости плейъри, които просто възпроизвеждат музика, могат да се броят на пръсти.

Интерфейсът на Dopamine е една от ключовите характеристики на този плейър. Дизайнът е направен в стила на Windows 10 и се вписва перфектно в операционната система, което със сигурност ще зарадва много потребители. Освен всичко друго, има опция за персонализиране на цветовата схема на елементите на интерфейса, както и възможност за избор на тъмни и светли теми. Също така си струва да се отбележи, че структурата на интерфейса осигурява лекота на работа и очевиден достъп до всички функции. Важно е да се спомене, че в допълнение към интерфейса в пълен формат, Dopamine има миниплейър и възможност за управление на възпроизвеждането от лентата на задачите на операционната система.

Dopamine има всичко необходимо за комфортно възпроизвеждане на музика:

  • 10-лентов еквалайзер,
  • сортиране на песни по редица параметри,
  • система за оценяване на песни,
  • възможност за взаимодействие с онлайн услуги и поддръжка на различни придружаващи материали (обложки на албуми, текстове, биографии на музиканти) .

Аудио плейърът поддържа възпроизвеждане на следните формати: MP3, WAV, OGG Vorbis, FLAC, APE, WMA, OPUS и M4A / AAC. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Dopamine 2.0.8:

– [Fixed] Progress bar goes to zero when a song is paused
– [Changed] Updated the Bulgarian translation
– [Changed] Updated the Chinese Traditional translation
– [Changed] Updated the Spanish translation

Официална страница
Изтегли: Dopamine 2.0.8 (24.5 MB)
Изтегли: Dopamine 2.0.8 Portable (27.4 MB)

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари