Download Master 6.19.8.1661 Final

0
4860

Download Master е безплатна програма с удобен интерфейс. Тя служи за сваляне на файлове от Интернет. При нея няма досадни реклами. Поддържа списъци с файлове, drag & drop, бързо обновяване, може да се комбинира с антивирусна програма, която да проверява за червеи, докато теглите. Тегли значително по-бързо от повечето й платени конкуренти.

Download Master предлага и категоризирано съхранение на свалените файлове, като автоматично разпознава вида на файла и го поставя в съответната група. Програмата съдържа също и: сайтов мениджър за управление на пароли и папки за съхранение; планиране на задачи по разписание; FTP Explorer; търсачка за файлове, програми, игри и музика; DM Bar – интегриран панел с инструменти за IE. Позволява свалянето на файлове през HTTP, HTTPS и FTP протоколи, като разделя файловете на части за по-бързото им сваляне. Освен това тя следи и прихваща копираните в буфера връзки към файлове за сваляне.

Download Master притежава изключителни качества за безплатна програма, с която можете да сваляте качествено и безпроблемно файлове от Интернет. Настройките, с които можете да вграждате програмата в Internet Explorer или Firefox, са елементарни. Можете да използвате drag & drop функцията, да проверявате автоматично за вируси с опцията за проверка с антивирусна програма и още много други. Локализирана е на руски, белоруски и украински езици и засега не поддържа български и английски. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Download Master 6.19.8.1661 Final:

Улучшена обработка плейлистов и видео;
Исправлены ошибки.

Официална страница
Изтегли: Download Master 6.19.8.1661 Final (7.07 MB)

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари