Download Master 6.24.1.1687 Final

1
5723

Download Master е безплатна програма с удобен интерфейс. Тя служи за сваляне на файлове от Интернет. При нея няма досадни реклами. Поддържа списъци с файлове, drag & drop, бързо обновяване, може да се комбинира с антивирусна програма, която да проверява за червеи, докато теглите. Тегли значително по-бързо от повечето й платени конкуренти.

Download Master предлага и категоризирано съхранение на свалените файлове, като автоматично разпознава вида на файла и го поставя в съответната група. Програмата съдържа също и: сайтов мениджър за управление на пароли и папки за съхранение; планиране на задачи по разписание; FTP Explorer; търсачка за файлове, програми, игри и музика; DM Bar – интегриран панел с инструменти за IE. Позволява свалянето на файлове през HTTP, HTTPS и FTP протоколи, като разделя файловете на части за по-бързото им сваляне. Освен това тя следи и прихваща копираните в буфера връзки към файлове за сваляне.

Download Master притежава изключителни качества за безплатна програма, с която можете да сваляте качествено и безпроблемно файлове от Интернет. Настройките, с които можете да вграждате програмата в Internet Explorer или Firefox, са елементарни. Можете да използвате drag & drop функцията, да проверявате автоматично за вируси с опцията за проверка с антивирусна програма и още много други. Локализирана е на руски, белоруски и украински езици и засега не поддържа български и английски. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Download Master 6.24.1.1687 Final:

Добавлена возможность установки видеокодека по умолчанию;
Улучшена закачка видео с видеосервисов;
Улучшена закачка панорамных видео (180° и 360°);
Улучшен автоматический выбор видео при отсутствии заданного формата;
Исправлена ошибка при изменении качества видео;
Исправлены ошибки.

Официална страница
Изтегли: Download Master 6.24.1.1687 Final (6.41 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари