Driver Genius Professional 21.0.0.138

2
6841

Driver Genius Professional е изключително полезен софтуер за backup на драйвърите, инсталирани на вашия компютър. С негова помощ ще можете да възстановявате, обновявате и премахвате избрани драйвъри от система си, да диагностицирате проблеми, свързани с хардуера или конфликти с драйвърите.

Driver Genius Professional спестява много време при преинсталация на операционната система, а също бихте могли да си спестите и разходките по сайтовете на различните производители на хардуер и така да избегнете нуждата от ръчно обновяване на драйверите за всеки компонент. Това е така, защото Driver Genius Professional предлага опция за автоматична проверка за по-нови драйвери в мрежата. В случай че такива бъдат открити, той тутакси ще ви уведоми за това и по желание ще обнови драйверите ви с най-новата им версия.

С няколко думи Driver Genius Professional Edition е най – добрата програма за създаване на Backup файл на драйверите в една машина или някои от тях, обновяване, деинсталиране или възстановяване на повредени такива от Backup файл. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Driver Genius Professional 21.0.0.138:

Improvement:

1. Support Windows 11 Beta.

Bug Fixed:

1. An error occurred while creating a system restore point.

2. The program freeze when entering the registration code.

3. System Booster – an error occurred during startup.

4. Minor bug fixes.

Официална страница
Изтегли: Driver Genius Professional 21.0.0.138 (24.1 MB)

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Tyutyunchev
Tyutyunchev
2 години

Програмата е безплатна за 60 дни и може да теглите най-новите драйвери.

Black Power
Black Power
Отговор на  Tyutyunchev
1 година

„Най-новите“ Само, че има едно златно правило – ако нещо не е счупено и работи добре, то не го поправяйте, а и най – новото не носи нищо кой знае какво по различно.