DriverMax 10.15

3
4859

DriverMax е безплатна програма, която ви позволява да backup-вате и преинсталирате всички драйвери за вашия Windows. Ако ви се наложи да ре-инсталирате своята операционна система, можете лесно да инсталирате отново драйверите си от резервно копие. Можете да избирате за архивиране/преинсталиране само на определени драйвери или на всичките накуп. DriverMax може да ги компресира в ZIP пакет.

DriverMax улеснява максимално преинсталацията на драйверите на компютъра ви. Копира всички драйвери в указан от вас папка или архив и след преинсталация на Windows използва папката/архива, за да възстанови същите драйвери. Спестявате време и нерви. Освен това програмата може да изведе пълен доклад за инсталираните драйвери, версиите им, датите им на пускане и т.н.

С DriverMax няма да ви се налага да търсите различни дискове с драйвери или инсталационни CD-та. Това което трябва да направите, преди следващата преинсталация на Windows, е чрез програмата да запазите всички използвани драйвери в някоя папка или в архивиран файл. След инсталация/преинсталация ще имате всичко необходимо на едно място. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Купи DriverMax сега!

Официална страница
Изтегли: DriverMax 10.15 (5.69 MB)

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
AxOxAnonimenДидо Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Дидо
Дидо

Няма безплатен обяд,програмата си е платена!

Anonimen
Anonimen

Seriozno li :O

AxOx
AxOx

Безплатна е ако я ползваш да ти сваля драйверите от някъде си…но не и да ти направи копие което да го ползваш. За това е само платената версия.
А плащането не е дори еднократно, а е на година– та ако не си плащаш всяка година като поп и ще ти спре да работи.