e107 2.3.2 Final

0
1355

e107 e система за управление на съдържанието CMS (Content Management System), написана на PHP и използваща mySQL. Възможно е потребителите да добавят модули, за да я настройват според собствените си нужди. Разработени са и теми, които ще предадат по-различен външен вид на сайта.

Една от популярните системи за управление на съдържанието през последните години е безплатният open source проект e e107. Както и редица други популярни CMS, като Joomla, WordPres, Xoops и др. е107 успя да се утвърди като една от надеждните системи за управление на съдържанието сред open source проектите. e107 се използва по целия свят за създаването, както на леки и опростени уеб сайтове, така и за различни корпоративни приложения.

Системите за управление на съдържанието са уеб приложения, които позволяват на уеб администраторите лесно да публикуват, допълват, редактират и изтриват съдържание, снимки и документация на техния сайт. Много уеб сайтове са изградени изцяло на базата на тези уеб базирани приложения, тъй като те не изискват задълбочени познания по HTML и езици за програмиране. CMS (Content Management System ) програмите правят администрирането на уеб сайт достъпно за всеки, който има желание да развива свой собствен сайт, дори и да няма опит в тази сфера. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: e107 2.3.2 Final (12.8 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари