Earth Alerts 2018.1.12

1
250

Earth Alerts е приложение, с помощта на което е възможно проследяването в реално време на различни опасни природни явления, които протичат в различни точки на света. Earth Alerts използва различни онлайн-ресурси, предоставени от организации като американската Метеорологична агенция, Геоложката агенция на САЩ, Смитсъновия институт и други, които се използват за определяне на природните явления на планетата.

За използването на Earth Alerts е необходимо да се избере дадено природно бедствие – земетресение, цунами, изригване на вулкани, тропични циклони, горски пожари, необичайни природни условия или просто места, от които потребителите се интересуват. Програмата автоматично получава последната информация чрез своите онлайн-канали и я предоставя на потребителя в удобен за преглед вид – изображения, карти и отчети. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Earth Alerts 2018.1.12:

Fixed several bugs related to adding new U.S.
locations

Fire
Various bug fixes related to recent changes made
to the InciWeb site and data feeds

Официална страница
Изтегли: Earth Alerts 2018.1.12 (683 kB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари