East-Tec Eraser 13.3

0
940

East-Tec Eraser прекрасно се справя с премахването на всевъзможни следи от работата ви на компютъра, като в надеждността на изтриване на информацията надхвърля даже стандартните на Министерство на Отбраната на САЩ.

С East-Tec Eraser ще можете да изтриете: Internet history, Web страници и картинки от посетени сайтове, нежелани cookie-та, чат разговори, e-mail-и, временни файлове, swap файлът на Windows (той също може да се ползва за извличане на информация) и кошчето (Recycle Bin). East-Tec Eraser поддържа изцяло всички популярни браузери и др. рискови програми и безпроблемно отстранява следите, оставени от употребата им.

East-Tec Eraser, за щастие, не може да заличава едно нещо – това, което е в главата ви. Затова пък прекрасно се справя с премахването на всевъзможни следи от работата ви на компютъра, като в надеждността на изтриване на информацията надхвърля даже стандартните на Министерство на Отбраната на САЩ.

East-Tec Eraser извежда предупреждение за рискови ситуации свързани със сигурността на съхраняваната информация и дава препоръки за начин на действие. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в East-Tec Eraser 13.3:

New features

  • SSD Support in the Erase Deleted Data Module

New and updated sensitive areas

BS Player, GoPro Studio, Notepad++, Skype, TeamViewer15, WhatsApp, Microsoft Edge (Chromium), Google Chrome, Mozilla Firefox, Brave Browser, Opera, Epic Privacy Browser, Kaspersky Internet Security 2020, Cortana, Delivery Optimization Files, DirectXMRA, DirectXShaderCache, memorydumps, windownloads, WindowsErrorReporting, WindowsExplorerAddress, WindowsSolitaireCollection

Купи East-Tec Eraser сега!

Официална страница
Изтегли: East-Tec Eraser 13.3 (15.9 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари