East-Tec Eraser 12.9.5.8725

0
274

East-Tec Eraser прекрасно се справя с премахването на всевъзможни следи от работата ви на компютъра, като в надеждността на изтриване на информацията надхвърля даже стандартните на Министерство на Отбраната на САЩ.

С East-Tec Eraser ще можете да изтриете: Internet history, Web страници и картинки от посетени сайтове, нежелани cookie-та, чат разговори, e-mail-и, временни файлове, swap файлът на Windows (той също може да се ползва за извличане на информация) и кошчето (Recycle Bin). East-Tec Eraser поддържа изцяло всички популярни браузери и др. рискови програми и безпроблемно отстранява следите, оставени от употребата им.

East-Tec Eraser, за щастие, не може да заличава едно нещо – това, което е в главата ви. Затова пък прекрасно се справя с премахването на всевъзможни следи от работата ви на компютъра, като в надеждността на изтриване на информацията надхвърля даже стандартните на Министерство на Отбраната на САЩ.

East-Tec Eraser извежда предупреждение за рискови ситуации свързани със сигурността на съхраняваната информация и дава препоръки за начин на действие. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в East-Tec Eraser 12.9.5.8725:

25 new and updated sensitive areas: Acronis True Image, Ad-Aware, Audacity, BitZipper, Connectify Hotspot, Core FTP, dBpoweramp, Emsisoft Anti-Malware, Express Scribe, InstallShield, IsoBuster, IZArc, Kaspersky 2016, MailWasher Pro, Nero 2016, PerfectDisk Professional, PKZip, PowerArchiver, Stardock WindowBlinds, SyncBackFree, TeamSpeak, Vegas Pro, Virtual CloneDrive, WinISO, WinPatrol.

Официална страница
Изтегли: East-Tec Eraser 12.9.5.8725 (19.4 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

Коментирай това преди всички други

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за