EF File Catalog 2022.08

0
1247

EF File Catalog е много добра програма за каталогизиране на дискове и други запомнящи устройства. EF File Catalog поддържа на практика всички типове устройства за съхранение на данни и дава възможност за добавяне в общата база данни на допълнителни нови папки или цели твърди дискове. Информацията се представя като дървовидна структура.

При създаване на базите данни EF File Catalog записва в нея не само обикновените файлове, а и архивите, които изглеждат като отделни папки. Поддържат се много формати за компресия на данните, включително 7-Zip, ACE, ARC, ARJ, IMG, ISO (ISO9660), LHA, RAR, SFX, ZIP, CAB и други. Възможно е добавянето на плъгини за поддръжка и на други формати. Друга удобна възможност на EF File Catalog е запазване на описанията, които обикновено са включени в изпълнимите файлове, видеоклиповете и музикалните файлове. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница
Изтегли: EF File Catalog 2022.08 за Windows 32-bit (2.54 MB)
Изтегли: EF File Catalog 2022.08 за Windows 64-bit (2.69 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари