eM Client 7.1.32792.0

0
378

eM Client, както показва името му, представлява имейл клиент, предназначен за работа с Windows. Отличава се с интуитивен потребителски интерфейс и включва възможности като календар, контакти, задачи и чат.

Информацията в eM Client е разделена в три отделни панела, с цел по-лесен достъп. От дясната страна са разположени в панел контактите и чатът с приятели, включително от Facebook.

eMClient е с модерен и лесен за използване интерфейс.

Предвидени са възможности за бекъп и възстановяване на данни, импортиране на информация от други приложения като Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird и Windows Mail, както и експортиране, преместване в други папки, функции „undo” и „redo”, търсене.

eM Client позволява категоризиране на съобщенията по цвят, организиране на срещи и задачи по съобщения, добавяне на контакти към услугите за чат, изпращане и приемане на файлове, управление на конфиденциалността и добавяне на правила. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в eM Client 7.1.32792.0:

– Addresing Efail issues
– Don’t download contact avatars from 3rd level domains
– Fixed loading of malformed CSS styles tags
– Don’t follow requests for downloading intermediate S/MIME certificates
– SMIME certificates are now checked online for revocation
– Certificates without Basic constraints extension are no longer considered CA certificates. The CA certificate MUST have Basic constraint extension present and must have isCa flag set to true
– Fixed uploading event where organizer is also attendee on G Suite

Официална страница
Изтегли: eM Client 7.1.32792.0 (50.2 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за