EMCO Malware Destroyer 8.2.25.1164

1
1634

Malware Destroyer е софтуерен инструмент за бързо сканиране и премахване на заплахи за сигурността на компютърната система. Програмата се разглежда като допълнително средство към традиционните, комплексни антивирусни решения.

Emco Malware Destroyer ще сканира компютъра ви за повече от 100000 spyware, adware, троянски коне и други реални заплахи за сигурността. Поддържа онлайн обновяване, както на дефинициите, така и на самата програма.

Emco Malware Destroyer може да генерира доклад на намерените съмнителни неща за изтриване в HTML формат.

Инсталацията на Malware Destroyer протича светкавично, а интерфейсът на програмата е понятен и лесен за настройки. Този софтуер не осигурява проактивна защита, а единствено търси вече заредени в паметта заплахи или изпълнявани процеси, които са инфектирани.

Препоръчва се обновяване на базата данни с вирусни сигнатури преди всяко сканиране с цел подсигуряване срещу новопоявили се заплахи. Процесът на търсене на малуер отнема секунди, тъй като скенерът се базира на сигнатури.

Malware Destroyer открива адуер, троянци, червеи, спайуер и други типове вредоносен софтуер. Полезна функция е възможността за отдалечено сканиране, която позволява на потребителя да провери всички компютри в мрежата. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: EMCO Malware Destroyer 8.2.25.1164 (13.3 MB)

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
манол
манол

програмата е премахната от от портфолиото на emcosoftware.com