Eraser 6.2.0.2993 Stable

0
1995

Eraser е програма, с която можете да изтриете завинаги определени файлове, които да не могат да се възстановят по никакъв начин. При нормалното изтриване мястото по твърдия диск на тези файлове просто се маркира като свободно, но те все още могат да се възстановят. Eraser не позволява това, записвайки тези дискови пространства няколко пъти. Така данните, които първоначално са били там не могат да се възстановят по никакъв начин.

Eraser е създадена за хората нуждаещи се от програма за сигурно изтриване на информация от твърдия им диск, като върху мястото където се е намирал файла се презаписват няколкократно нова информация по определен шаблон. Така напълно се изключва възможността от запазване на важната информация.

Eraser използва сложни техники за изтриване и последващо презаписване на блоковете, където се е намирала информацията и по този начин тя е заличена със сигурност. Лиценз: Безплатен (Open Source).

Официална страница
Изтегли: Eraser 6.2.0.2993 Stable (8.35 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари