ESET Smart Security 13.0.22.0 Final

3
4690

ESET Smart Security е цялостно решение за сигурност, пряк наследник на NOD32 включващо: antivirus, antispyware, antiSPAM, firewall. Или казано по друг начин: защита от вируси, шпиони, хакери и други заплахи, както и филтриране на нежеланата поща. Отделните модули за защита имат способността да комуникират активно по между си, да работят заедно, като по този начин цялостното ниво на защита остава изключително високо.

ESET Smart Security е интегрирана система за сигурност, която предлага защита от вируси, шпионски и рекламен софтуер, комбинирана със спам филтър и вградена защитна стена. Решението е базирано на напредналите евристики на технологията за засичане ThreatSense® и сканиращия алгоритъм на ESET NOD32.

ESET Smart Security е иновационно решение с уникална архитектура, което интегрира множество аспекти на сигурността, като засилва споделянето на информацията между модулите си и по този начин постигайки по-голяма точност при оценката на зловредния код.

ESET Smart Security осигурява скорост, безпогрешност и минимално влияние върху системните ресурси и постига забележително надмощие над традиционните решения на пазара. Системата предоставя най-високите нива на точност и отбелязва най-малко фалшиви тревоги в бранша. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница
Изтегли: ESET Smart Security 13.0.22.0 Final за Windows 32-bit (50.5 MB)
Изтегли: ESET Smart Security 13.0.22.0 Final за Windows 64-bit (54.7 MB)

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Gregory House
Gregory House

Ако получавате внезапен срив на системата без видима причина-спрете самозащитата и/ или иновативния мемъри скенер:help wanted4:Те са в секцията ХИПС:rolleyes:Самозищатата и /или иновативния мемъри скенер влиза в конфликт с Ядрото на Уиндоус:help wanted4:Ако не помогне минете на бетата-10.171

ертъ
ертъ

Абе линковете са за 9 тата версия

Иван Атанасов
Иван Атанасов

този линк е за ESET Internet Security а на за ESET Smart Security