Eusing Free Registry Cleaner 4.6.0

0
1113

Eusing Free Registry Cleaner е безплатна програма, която сканира регистрите на Windows, открива грешки в тях и ги поправя.

Инструментът ви позволява сигурно да почиствате и възстановявате всякакви проблеми в регистрите и то само с няколко клика. Също така има и опция за backup на регистрите, за да имате техни копия, от които да ги възвърнете при необходимост. Авторите гарантират, че продукта им не съдържа никакви adware, spyware и е абсолютно безплатен.

Регистрите са най-критичната част от операционната система на всяко Windows РС. Те са най-честата причина за сривове и съобщенията за грешки.

Eusing Free Registry Cleaner сканира регистрите на Windows, открива грешките в тях и ги поправя. Има и възможност за проверка само на отделни участъци от системните регистри. Чрез почистването на регистрите от грешни и ненужни записи, ще повишите работоспособността на компютъра си. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: Eusing Free Registry Cleaner 4.6.0 (965 KB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари