EVGA Precision X1 1.3.3.0

0
1301

EVGA Precision X е програма за овърклок и точна настройка за максимално възможна производителност на видеокартите. EVGA Precision X работи с графичните ускорители, произведени от EVGA, както и с видеокартите GeForce GTX TITAN, 700, 600, 500, 400, 200, базирани на чиповете на nVIDIA.

Основни възможности на EVGA Precision X: управление на тактовата честота на графичната памет и на ядрото, включително и на шейдърния блок (едновременно и поотделно), ръчно или автоматично регулиране на оборотите на охлаждащия вентилатор, индикация в реално време върху екрана на монитора на скоростта на кадрите, температурата, честотите – удобно при видеоигри, поддръжка на течнокристалните дисплеи, вградени в клавиатурите, произведени от Logitech, изобразяване на подробна информация за конкретно графично устройство, драйвер, BIOS и SLI, използване на теми за потребителския интерфейс, 10 профила, които се задействат чрез клавишни комбинации. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в EVGA Precision X1 1.3.3.0:

  • Adds support for the RTX 3090 Ti FTW3 ULTRA HYBRID GAMING

Официална страница
Изтегли: EVGA Precision X1 1.3.3.0 (87.9 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари