ExperienceIndexOK 1.64

3
1268

ExperienceIndexOK е малка помощна програма, създадена от Nenad Hrg, която не изисква инсталиране и показва резултатите от тестовете на компютърната система в стил Windows 7.

ExperienceIndexOK е предназначена предимно за операционните системи Windows 8.1 и 10, понеже в тях, според програмистите, е необходимо да се извършат твърде много операции, за да се достигне до този индекс.

ExperienceIndexOK е портативна програма, която няма нужда от инсталиране, може да се стартира от USB стик и е полезна при калибрирането на софтуера и хардуера в персоналния компютър.

ExperienceIndexOK тества процесора, паметта, графичните възможности и скоростта на дисковата система, като крайният резултат за производителността на компютъра е най-ниският бал, постигнат при тестовете. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в ExperienceIndexOK 1.64:

Bug fix: When start the recalculating of the Windows performance index on some Windows 10 and 7.0 OS

Updating the voice files in ExperienceIndexOK

Официална страница
Изтегли: ExperienceIndexOK 1.64 (54 KB)

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
Ивоmanol Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
manol
manol

Не работи под windows7 x64 home premuium.явно наистина е за по-новите операционни системи.

Иво
Иво

Да работи добре програмата при мен на Лаптопчето с i5 процесор ми показа такива резултати:8.9 / 8.9 / 6.5 / 9.9 / 8.1. Това 6.5 идва от вграденото видео във Процесора, Другата Видео карта е доста по-добра. Но става програмката като за сравнение със Win7.

Иво
Иво

Тази програма е за WIN10, сега резултатите ми вече са по добри след ъпгрейд 8.9/ 8.9/ 7.9/ 9.9/ 9.2. Споделете си и вашите резултати на Лаптопи
???