ExperienceIndexOK 4.13

3
3724

ExperienceIndexOK е малка помощна програма, създадена от Nenad Hrg, която не изисква инсталиране и показва резултатите от тестовете на компютърната система в стил Windows 7.

ExperienceIndexOK е предназначена предимно за операционните системи Windows 8.1 и 10, понеже в тях, според програмистите, е необходимо да се извършат твърде много операции, за да се достигне до този индекс.

ExperienceIndexOK е портативна програма, която няма нужда от инсталиране, може да се стартира от USB стик и е полезна при калибрирането на софтуера и хардуера в персоналния компютър.

ExperienceIndexOK тества процесора, паметта, графичните възможности и скоростта на дисковата система, като крайният резултат за производителността на компютъра е най-ниският бал, постигнат при тестовете. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в ExperienceIndexOK 4.13:

BugFix in the multi language support and detection of the default language
Update of the language files ExperienceIndexOK

Официална страница
Изтегли: ExperienceIndexOK 4.13 (94 KB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари