ExperienceIndexOK 3.88

3
3283

ExperienceIndexOK е малка помощна програма, създадена от Nenad Hrg, която не изисква инсталиране и показва резултатите от тестовете на компютърната система в стил Windows 7.

ExperienceIndexOK е предназначена предимно за операционните системи Windows 8.1 и 10, понеже в тях, според програмистите, е необходимо да се извършат твърде много операции, за да се достигне до този индекс.

ExperienceIndexOK е портативна програма, която няма нужда от инсталиране, може да се стартира от USB стик и е полезна при калибрирането на софтуера и хардуера в персоналния компютър.

ExperienceIndexOK тества процесора, паметта, графичните възможности и скоростта на дисковата система, като крайният резултат за производителността на компютъра е най-ниският бал, постигнат при тестовете. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в ExperienceIndexOK 3.88:

Important tests of Experience-Index-OK on Windows 11
New language: Bosnian / Croatian / Serbian

Many thanks to Mujo for the Bosnian / Croatian / Serbian language.

Официална страница
Изтегли: ExperienceIndexOK 3.88 (93 KB)

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
manol
manol
3 години

Не работи под windows7 x64 home premuium.явно наистина е за по-новите операционни системи.

Иво
Иво
3 години

Да работи добре програмата при мен на Лаптопчето с i5 процесор ми показа такива резултати:8.9 / 8.9 / 6.5 / 9.9 / 8.1. Това 6.5 идва от вграденото видео във Процесора, Другата Видео карта е доста по-добра. Но става програмката като за сравнение със Win7.

Иво
Иво
Отговор на  Иво
2 години

Тази програма е за WIN10, сега резултатите ми вече са по добри след ъпгрейд 8.9/ 8.9/ 7.9/ 9.9/ 9.2. Споделете си и вашите резултати на Лаптопи
???