ExplorerPatcher 22621.1413.54.5

0
175

ExplorerPatcher е малък файл с отворен код, който ви позволява да персонализирате Windows 11 Start Menu, Taskbar, System Tray, File Explorer и др.

Една от най-ценните възможности на ExplorerPatcher е, че можете да изключите групирането на отворените прозорци. Групирането на икони беше нова функция в Windows, която беше въведена в Windows 10. Когато се активира, тази функция ще групира всички ваши прозорци, независимо колко сте отворили, под една икона в лентата на задачите. Задържането на курсора на мишката над иконата ще ви позволи да видите и изберете един от отворените екземпляри. Идеята зад тази функция беше да управлява по-добре лентата на задачите и да я поддържа организирана за потребители, които обикновено имат няколко отворени прозореца на работния плот.

В Windows 10 обаче има опция да деактивирате това, като изберете Никога да не се комбинират прозорците от настройките на лентата на задачите.

Но тази опция е премахната в Windows 11 и вече нямате възможност да деактивирате групирането на отворените прозорци в лентата на задачите. За щастие с ExplorerPatcher да деактивирате тази опция и да получите лента на задачите, която напомня дните на Windows 10.

След като стартирате ExplorerPatcher, ще видите класическото меню „Старт“ в стил Windows 10 в Windows 11. Щракнете с десния бутон върху лентата на задачите и щракнете върху Properties, за да видите интерфейса.

Някои опции отварят настройките на Windows или контролния панел, а някои промени са незабавни. В долния ляв ъгъл има опция за рестартиране на File Explorer, която може да се наложи да използвате, за да приложите промените си.

Имайте предвид, че ExplorerPatcher работи повече като DLL файл за извличане на любимите ви функции на Windows, вместо да работи като просто приложение. Лиценз: Безплатен (Open Source).

Промени в ExplorerPatcher 22621.1413.54.5:

  • Windows 10 taskbar: Fixed a bug that made the following functionalities have issues or stop working: Task View button, Win-TabAlt-Tab after pressing Win-Tab, flyouts alignment, notification center alignment, Win key shortcuts on OS build 22621.1413+
  • Setup: Fixed a bug that prevented File Explorer from starting automatically after servicing the application if the installer run using different credentials than the logged on user
  • Weather: Fixed widget icons when using Microsoft icon pack.
  • Implemented a mechanism to stop repeated crashes.

Официална страница
Изтегли: ExplorerPatcher 22621.1413.54.5 (1.78 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари