F-Secure Anti-Virus Client Security 7.00 Build 515

13
0

Нова версия на приложението за цялостна защита на системата – F-Secure Anti-Virus Client Security. Пакетът съдържа: антивирусна защита в реално време (Real-Time Automatic Protection), сканиране на електронни съобщения за вируси (E-mail Scanning), сканиране на интернет трафика (Web Scanning), защита от рекламен и шпионски софтуер (Spyware Protection) и защитна стена (Firewall with Intrusion Prevention). Лиценз: Shareware.

Абонамент: Уведомяване при промени
Официална страница: www.f-secure.com
Download: F-Secure Anti-Virus Client Security 7.00 Build 515 | BG Mirror (49.91 MB)

13
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
13 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Recent comment authors
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
King Nothing
King Nothing

Възможно най-утрепаната антивирусна…

FoXBoY
FoXBoY

Не ми работят линковете !!! :huh:

whitesnake
whitesnake

Програмата е перфектна.Преди да се изказват мнения,да се изпробва.Ползвам я повече от 2 години и нямам никакви проблеми,стига да си направиш настроиките както трябва.

King Nothing
King Nothing

Изпробвал съм я достатъчно. Ползвам я в бачкането, понеже е евтина и трябва да се обзаведат доста компютри с нея. Не бих си доверил личния компютър на Ф-прот. Пречи на работата, а и не вярвам да действа кой знае колко…

FoXBoY
FoXBoY

Ей King Nothing ти правиш ли разлика между f-prot и f-secure ???

Popsi
Popsi

Прекрасен продукт,сложил съм го на компютъра на приятелката ми и се справя повече от добре-препоръчвам го определено на всички!!

hlevoust
hlevoust

Изключително сериозен продукт за комплексна защита. Въпреки значителните си размери осигурява невероятна лекота на работа на компютъра, а сканиранията практически не се усещат. Ъпдейти на всеки час, висококачествена надеждна и ненатрапчива стена, web антивирус, пълна защита на програмите и т.н.

bobigrig
bobigrig

утрепан си ти,не я заменям за друга

КОЛЕЦ
КОЛЕЦ

Програмата е добра но виждам пробив в стената и. Не може да блокира като хората explorer.exe колкото и опити да направя за целта. Не сака и тва си е.

demonhunte
demonhunte

Наистина е много хубава!
За мене е втора след Kaspersky ама е доста тежичка.

PoweR_of_DarK
PoweR_of_DarK

Не съм доволен от тази програма.
И от кога почнаха да и пускат ъпдейти на всеки час?
Май някой я бърка с Kaspersky?

hlevoust
hlevoust

Няма нищо сбъркано – инсталирай си я и ще видиш на колко време се ъпдейтва. Прави го автоматично на всеки час. Kaspersky като е настроен да се ъпдейтва ежечасно да не би все да получава нови дефиниции?
Впрочем, приликата е явна и ясна – F-Secure ползва енжин на Kaspersky, та дори и разширенията на вирусните дефиниции са еднакви. Ако наистина познаваш програмата, то би трябвало да знаеш това. Пък като не си доволен, имаш преголям избор от други варианти.

КОЛЕЦ
КОЛЕЦ

В крайна сметка някой успя ли да блокира експлорера да не влиза в интернет през стената. При мен колкото пъти се опитам да го направя толкова пъти стената сама си ресва настройката точно на explrer.еxe. Пише че е блокиран достъпа му до интернет но в последствие като отворя explorer-a и напиша някоя страница настройката директно се срива.