FastCopy 3.51

1
1173

FastCopy е малка, но изключително бърза мощна програма за копиране на големи файлове. FastCopy използва собствени алгоритми за копиране, които се различават от алгоритмите на операционната система.

FastCopy не използва кеш-паметта на ОС Windows, не влияе на другите процеси в операционната система и предлага отлично бързодействие с оптимално използване на системните ресурси. Ускорението се постига с използването на няколко паралелни потока, както и чрез използване на голям междинен буфер, размерът на който може да се избира от потребителя.

Друга характерна особеност на FastCopy е, че може да изтрива файлове, които не могат да бъдат премахнати чрез стандартните средства на системата. Това са файлове с Unicode-символи в името или с твърде дълги имена.

Програмата е особено подходяща за копиране на обемни ISO образи, HD филми и други файлове с много голям размер, сериозно икономисвайки времето на копиране. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в FastCopy 3.51:

Add verify error behavior option (deleting error-file instead renaming to .fc_verify_err).
Fix include/exclude filter problem. (if same dir and file names was specified in the filter, only last same name entry was enabled).
Misc refine.

Официална страница
Изтегли: FastCopy 3.51 32-бита (660 KB)
Изтегли: FastCopy 3.51 64 бита (579 KB)

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
1 Автори на коментарите
Г-н 100янов Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Г-н 100янов
Г-н 100янов

Kaspersky: Troyan!