FastStone Capture 9.0

0
1016

FastStone Screen Capture e програма за заснемане (Capture) на екрана. Включва в себе си image viewer, както и възможности за основна обработка на изображения – оразмеряване, въртене, рязане, баланс на цветове, контраст, яркост. Поддържа drag-and-drop на изображения директно от Windows Explorer, уеб браузъри и други програми.

С FastStone Capture ще можете да „снимате“ не само вашия работен плот, но и всичко на него, включително програмни прозорци и уеб страници, които се скролират. В последствие тези „снимки“ могат да бъдат обработени и записани в най-известните и разпространени формати за картинки.

FastStone Capture се инсталира изключително лесно като няма никакви особености по време на инсталацията. След като я инсталирате в системния Ви трей ще се появи иконката на програмата – Публикувано изображение.

Самият прозорец на FastStone Capture е изключително малък и удобен за ползване като всичко е стилно разположено, за да е лесно достъпно и за да не се обърквате докато работите с него. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в FastStone Capture 9.0:

Added „Auto Screen Capture“, which automatically and repeatedly captures the screen at user-specified time intervals
Added „Auto-Send to Clipboard“ option to the right click menu in Screen Ruler. This option sends measurements to Clipboard automatically
Other minor improvements and bug fixes

Официална страница
Изтегли: FastStone Capture 9.0 (3.02 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за