FastStone Capture 9.7

1
2347

FastStone Screen Capture e програма за заснемане (Capture) на екрана. Включва в себе си image viewer, както и възможности за основна обработка на изображения – оразмеряване, въртене, рязане, баланс на цветове, контраст, яркост. Поддържа drag-and-drop на изображения директно от Windows Explorer, уеб браузъри и други програми.

С FastStone Capture ще можете да „снимате“ не само вашия работен плот, но и всичко на него, включително програмни прозорци и уеб страници, които се скролират. В последствие тези „снимки“ могат да бъдат обработени и записани в най-известните и разпространени формати за картинки.

FastStone Capture се инсталира изключително лесно като няма никакви особености по време на инсталацията. След като я инсталирате в системния Ви трей ще се появи иконката на програмата – Публикувано изображение.

Самият прозорец на FastStone Capture е изключително малък и удобен за ползване като всичко е стилно разположено, за да е лесно достъпно и за да не се обърквате докато работите с него. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в FastStone Capture 9.7:

  • Introduced a new image format called FastStone Capture format (*.fsc). This format preserves annotation objects together with the image data for future re-editing
  • Added „Filled Polygon“ and „Emoji“ to the Draw tool
  • Improved reliability and performance of „Capture Scrolling Window
  • Added Language option to the Settings
  • Other minor improvements and bug fixes

Официална страница
Изтегли: FastStone Capture 9.7 (5.17 MB)

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари