FastStone MaxView 3.3

0
486

FastStone MaxView е лек и удобен софтуер за разглеждане на снимки, създаден от разработчиците на познатите ви FastStone Capture и FastStone Image. Той е с максимално опростен интерфейс, като в стандартен режим няма никакви менюта, бутони и други излишни екстри – само вашите снимки.

FastStone MaxView е отличен заместител на включения по подразбиране в Windows – Picture & Fax Viewer, като работи завидно по-бързо. FastStone MaxView поддържа всички най-популярни растерни и RAW формати.

FastStone MaxView поддържаща повечето графични формати. Има възможност за увеличаване на изображенията за разглеждането им в пълноекранен режим, slideshow с повече от 150 ефекта за преход и фонова музика (поддържа MP3, WAV, MIDI и WMA). Поддържа „горещи“ клавиши, drag&drop, настройка на контраст, цветовете, завъртане и мн. други.

FastStone MaxView е разбираема за начинаещи, като в същото време предостявя добри възможности, опции и инструменти за професионалисти. MaxView има режим на работа без рамка, пълноекранен режим с поддръжка на мащабиране, удобно навигационно меню, изобразяване на подробни детайли за изображенията, режим на слайдшоу с над 150 преходни ефекта, опция за презаписване на JPG без загуба на качество, възможност за взаимодействие с външни приложения и т.н.

Поддържани формати: JPEG, JPEG2000, GIF, BMP, PNG, PCX, TIFF, WMF, ICO, CUR, TGA and saving to JPEG, JPEG2000, TIFF, GIF, PCX, BMP, PNG, TGA, CRW, CR2, NEF, PEF, RAF, MRW, ORF, DNG и т.н. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница
Изтегли: FastStone MaxView 3.3 (3.27 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за