Files Inspector 3.22

0
857

С Files Inspector можете лесно да намерите остарели файлове и приложения, които заемат място на вашите дискове, и безопасно да ги изриете или деинсталирате, като по този начин освобождавате място и едновременно подобрявате производителността на вашата система.

Трябва да имате предвид, че Files Inspector започва да сканира вашия диск веднага щом го стартирате, процедура, която може да отнеме известно време в зависимост от размера на твърдия диск или SSD.

След като решите кои файлове трябва да бъдат премахнати от диска, имате възможност да ги изтриете директно от програмата. Това е приложимо не само за файлове и папки, но и за приложения, които вече не използвате и просто заемат място. Според разработчика приложението позволява безопасно изтриване и в случай че промените решението си, можете да намерите наскоро изтритите файлове в кошчето.

Като цяло Files Inspector е лесна за ползване програма, която ви позволява да извършите задълбочен анализ на дисковете ви, така че да можете да изтриете остарелите файлове и папки. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Files Inspector 3.22:

  • Fixed: Applications and Games section: The program could hang when pressing the Uninstall Application button or selecting the Install with tracing command.
  • Fixed: Sometimes the main window’s upper right buttons (minimize, maximize, and close) buttons were missing, close) could disappear.

Официална страница
Изтегли: Files Inspector 3.22 (20.4 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари