Firewall App Blocker 1.9

1
686

Firewall App Blocker е малка програма, опростяваща разрешаването и забраната на мрежовия трафик за различните приложения чрез вградената в ОС Windows защитна стена. За блокиране на достъпа до Интернет е достатъчно изпълнимият файл да бъде пренесен в програмния прозорец на Firewall App Blocker или да се използва иконката за добавяне на програми. Опциите блокиране (Block in Windows Firewall) и деблокиране (Remove From Windows Firewall) на уеб-трафика до приложенията могат да бъдат добавени към контекстното меню на експлоръра.

Firewall App Blocker не върши нищо ново, а просто дава много лесен начин за добавяне и премахване на програми от списъка на защитната стена в ОС Windows.

В новата версия на Firewall App Blocker са добавени нови езикови локали, променен е дизайнът на бутоните, оптимизиран е кодът. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Firewall App Blocker 1.9:

[FIXED] – If you change GUI language, Enable WhiteList box disappears
[FIXED] – A minor bug in command prompt
[FIXED] – Entries can’t be sorted that the most recently added ones are at the top
[ADDED] – Partial language support for “File -> Netsh Commands”

Официална страница
Изтегли: Firewall App Blocker 1.9 (1.21 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари