FlashGet 3.7 Build 1220

0
960

FlashGet разделя теглените файлове на до 10 сегмента и тегли от всичките едновременно, което увеличава скоростта на сваляне значително. Търси по огледални сайтове и преценява по-добрата скорост. Теглените файлове лесно се разделят в групи, които можете и сами да създавате, което ги прави прегледни и лесни за откриване. Има функции за Dial-up, Shutdown, за случаите, когато не сте около компютъра. Има възможност за интерфейс на български.

FlashGet е специално проектиран за да се занимае с два от най-големите проблеми при сваляне на файлове: скоростта и управлението на свалените файлове.

Ако сте чакали до безкрай за да свалите любимите си файлове, ако не еднократно ви е прекъсвала връзката по време на сваляне, изгубвайки сваленото до момента – или просто нямате възможността да си запазите записки от сваления файл като линк адрес и др. – то тогава FlashGet е за вас. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Повече за FlashGet можете да научите от нашата статия FlashGet 2 – новият download мениджър.

Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: FlashGet 3.7 Build 1220 | BG Mirror (5.86 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари