Fraps 3.5.99

0
252

Известната програма за измерване на скоростта на игрите (броя кадри в секунда, с които върви дадената игра) отдавна не е просто софтуер за тестове на производителността на системата. Fraps ви позволява лесно да направите screenshot от някоя красива сцена в любимата си игра и дори да записвате видео в реално време, докато играете поредния екшън.

Fraps работи чрез извикване на Flip функцията на DirectDraw, използвана при двойното буфериране (double buffering), което игрите ползват при смяната на повърхности (surfaces). Все пак, възможно е някои игри да не използват тази функция, и при тях програмата няма да работи. Такива са игрите със статичен фон, на който се движат обекти (например стратегиите), но при тях кадрите в секунда не са от такова значение.

Освен това Fraps позволява лесно да направите screenshot от някоя сцена в любимата си игра и дори да записвате видео в реално време докато играете. Много полезно ако искате да направите кратко филмче показващо геймърските ви умения. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: Fraps 3.5.99 (1.98 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за