Free Download Manager 6.19.1

1
5666

Free Download Manager (FDM) е пълнофункционална програма за download. Поддържа сваляне от HTTP, HTTPS, FTP и BitTorrent. Може да подновява прекъснати сваляния от сървърите, които поддържат тази функция. FDM е великолепен download ускорител. Разделя файловете на няколко секции, като с това подобрява скоростта на сваляне. Интегрира се с всички по-известни браузъри.

Какви са основните характеристики на Free Download Manager:

  • Бързо, безопасно и ефективно изтегляне
  • Изтегляне на видео от популярни уебсайтове (вкл. Facebook)
  • Поддръжка за прокси
  • Поддръжка на HTTP / HTTPS / FTP / BitTorrent
  • Лесен за работа интерфейс с модерен дизайн
  • Поддръжка на Windows, Linux и macOSFDM може да ускорява изтеглянията до 10 пъти.

Предлага възможности за влачене и пускане на URL адресите направо от уеб браузъра, преглед на аудио/видео файлове преди изтеглянето да е приключило и конвертирането им в друг формат след изтегляне, както и изтегляне на няколко файла едновременно. С FDM можете лесно да организирате изтегляните файлове според техния тип, запазвайки ги в предварително зададени папки. Освен това е налична и възможност за планирани изтегляния. Можете да стартирате и спирате изтеглянето на файлове, както и да извършвате други действия (напр. стартиране на други приложения, установяване или прекъсване на връзка и т.н.) в предварително настроен час.

Програмата поддържа български език. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Повече за Free Download Manager (FDM) можете да научите от нашата статия Free Download Manager – инсталация, конфигурация и работа.

Официална страница
Изтегли: Free Download Manager 6.19.1 за Windows 32-bit (29.3 MB)
Изтегли: Free Download Manager 6.19.1 за Windows 64-bit (34.1 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари