Free Hex Editor Neo 7.25.03.8473

0
2404

Free Hex Editor Neo е безплатен мощен шестнадесетичен редактор, оптимизиран за работа с много големи файлове. Free Hex Editor Neo ще се хареса на всеки, който работи с ASCII, шестнадесетични, бинарни и дробни данни. С помощта на този редактор е съвсем лесно създаването на пачове, промяна на EXE, DLL, DAT, AVI, MP3, JPG и други файлове с неограничен брой отмяна на действията. Историята на промените може да бъде записана, заредена и променяна.

Hex Editor Neo е базов инструмент за всеки, който работи с бинарни файлове, записани в дисковата система или оперативната памет. Програмата е специално оптимизирана да работи бързо с много големи файлове. Възможна е едновременната работа с няколко версии на един и същ файл, търсене на разлики между файловете, търсене и замяна на данни, режим за създаване на пачове, режими за редактиране на битове, байтове, двойни думи, числа с плаваща запетая с единична и двойна точност. Системните изисквания за работа на програмата са много ниски. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Free Hex Editor Neo 7.25.03.8473

Официална страница
Изтегли: Free Hex Editor Neo 7.25.03.8473 (21.0 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари