Freebie Notes 3.69

0
261

Freebie Notes е безплатна програма, която служи за залепяне на бележки с ваши записки върху десктопа. Стикерите ще седят залепени на вашия десктоп докато не ги свалите от там, разработчиците, съвсем уместно, са добавили опция за напомняне (сигнализиране в определена дата и час) с избрана от вас песен или по друг начин. Всички параметри на бележките подлежат на моделиране по ваш вкус, все пак те ще са често пред очите ви (размер, текст, фон, цветове, позиция върху десктопа, прозрачност и др.).

Сигурно всеки от вас в някакъв момент е искал да му се напомня за ангажиментите му. Оставяме си записки, бележки и др. Freebie Notes прави същото, само че лепи бележките ви директно на десктопа ви. Така вие няма начин да забравите ангажиментите си, защото програмата непрекъснато ще ви ги напомня. Можете да изберете бележките да стоят на десктопа ви прозрачни, или да ги скриете във вид на малки квадратчета, отстрани на екрана или да укажете режим напомняне при който няма да ги виждате, но те ще се появяват в уреченото време или през равен интервал от време. В допълнение можете да изберете и някакъв музикален сигнал при тяхното появяване в случай, че в момента не сте пред монитора, сигнала ще привлече вниманието ви. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Екран: 1 | 2
Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: Freebie Notes 3.69 (1.65 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари