GFXplorer 3.16.1.1832

0
777

GFXplorer е малка по размер и удобна програма, която показва основаната и най-важна информация за хардуера и софтуера на компютърната система. GFXplorer е специално разработена, за да намира най-важните технически параметри на различните устройства и програми. Благодарение на лесния и стилен интерфейс, който предлага различни информационни раздели, е възможно лесното и бързо намиране на необходимата информация, която може да бъде експортирана в общ текстов файл с TXT или RTF формат. Тази информация е подходяща за изпращане към техническата поддръжка на компютърното устройство.

Разделът „Инструменти“ осигурява достъп до няколко помощни програми за бързо обслужване на компютъра. GFXplorer дава информация за операционната система, централния процесор – микроархитектура и фамилия, оперативната и дисковата памет, дънната платка, графичната карта, капацитета и възможностите на дисковете. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в GFXplorer 3.16.1.1832:

  • Added support for Windows 10 22H2;
  • Added support for Windows 11 22H2;
  • Added support for Windows 10 LTSC\LTSB editions;
  • Added support for .NET Framework 4.8.1;
  • Bug fixes.

Официална страница
Изтегли: GFXplorer 3.16.1.1832 (841 KB)
Изтегли: GFXplorer 3.16.1.1832 Portable (229 KB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари