Gizmo 2.0.0.154

3
0

Gizmo е приложение с което можете да говорите с приятелите си без пари. За разлика от Skype, лицензът на Gizmo дава право на желаещите да напишат свои варианти на програмата. Освен възможност за безплатни разговори, Gizmo показва на карта къде точно се намира събеседника ви. Срещу заплащане можете да говорите и с хора, които не са потребители на Gizmo. Лиценз: Freeware.

Официална страница: www.gizmoproject.com
Download: Gizmo 2.0.0.154 | BG Mirror (10.82 MB)

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
1 Автори на коментарите
Gizmo на българскиachovd Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Белгиеца
Белгиеца

Значи тази версия се сваля ето от тук : Gizmo 2.0 v154 но е предназначена за хора които се интересуват от най-новото. Може да се регистрира освен на сървъра на Gizmo и на втори сървър по избор. Ако искате да промените нещо от менюто например вместо „Приятели“ да го направите „Контакти“ трябва да човъркнете ето този файл : C:Program FilesGizmo ProjectResources1033AppResources.dll със безплатната програмка Resource Hacker 3.4.0.79 като я настроите да пише на Cyrillic. А иначе в опциите ще видите че може и на френски, испански и даже и на китайски да я настроите ако искате. За мен най-голямото качество… Виж още »

achovd
achovd

Добре дотук хубаво,ама напиши плс колко рам хаби,по-лека ли е от скайпа,как се справя при слаб интернет и може ли да се пращат файлове чрез нея.

Белгиеца
Белгиеца

RAM = 19 килобайта трябва да кликнеш два пъти върху ето този файл ако не си си направил вътрешен LAN с няколко компютри между които искаш да си говориш: C:Program FilesGizmo ProjectTurnOffBonjour.exe иначе ще виждаш активен един процес който не е особено нужен при условията на домашен компютър. Той служи например във фирми да могат да им се намират безпроблемно вътрешно компютрите на които е инсталиран Гизмо. Gizmo проверява при стартиране със какава скорост ти е свързан компютъра към Интернет и ако си на Dial-up от само 33 килобита / секунда ползва най-икономичния кодек т.е. iLBC на който му стигат… Виж още »