GoldWave 6.43

0
1368

GoldWave e малка, но изключително полезна програмка, с чиято помощ можете да редактирате аудио файлове. Можете да добавяте ефекти (ехо, повторение, изкривяване, просвирване отзад напред), да изрязвате, да разделяте или просто да премахнете шума от дадена песен.

Въпреки малкия си размер, GoldWave предлага много ефекти и възможности, с които успешно се конкурира с програми като Sony SoundForge, CoolEdit Pro и др.

GoldWave има осцилоскопи, работещи в реално време, интелигентно редактиране и многобройни ефекти (включително ехо, ръб, изкривяване, механизиране, доплеров ефект и обръщане отзад напред).

Интуитивният и изчистен интерфейс прави GoldWave лесен за научаване и употреба. Екстри като извличане на песни от CD, мащабиране, отлично пакетно конвертиране (от и към wav, mp3, ogg, aiff, au, vox mat, snd, voc и др.), едновременно редактиране на повече от 1 файл, като всеки файл може да е с обем до 1 GB, настройване на количеството използван RAM и др. правят програмата един от най-добрите възможни избори за домашните потребители. Но тя не е просто това.

GoldWave е много добро решение и за професионална работа, когато няма нужда от върхови възможности. Ако изброените досега възможности ви се струват малко, ще добавя и изчистването на звука от шум и вграденият еквилайзер.

Поддържа Plug-и. А опитът ми с тази програма ми подсказва какво пропуснах – скоростта й на работа. Тя е много по-бърза от повечето програми за същата цел. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в GoldWave 6.43:

Improved translations
Several fixes and improvements.

Официална страница
Изтегли: GoldWave 6.43 за Windows 64-bit (14.0 MB)
Изтегли: GoldWave за Android

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за