Google Chrome 81.0.4044.92 Stable

10
31747

Google Chrome е браузър, създаден да направи работата в интернет по-бърза, по-лесна и по-безопасна, с минимален дизайн, който не се натрапва. Програмата съчетава в себе си минималистичен дизайн и нечувани технологии. Разработен е под мотото „Една кутия за всичко“. Търсене в мрежата. История на сърфирането. Адресна лента. Предложения, докато пишете. Едно общо поле задоволява всичките Ви нужди при сърфиране. Всеки път, когато отваряте нов раздел, нагледно ви се представят най-посещаваните от вас сайтове, най-използваните търсачки и последно запазените отметки и затворени раздели.

Позволява да използвате уеб приложения, без да отваряте браузъра си. Може да зареждате предпочитани онлайн приложения направо от преките пътища към тях. Дава възможност да изваждате раздели от браузъра, за да създавате нови прозорци, да събирате няколко раздела в един прозорец или да подреждате разделите, както пожелаете – бързо и лесно. Всеки раздел, който използвате, работи самостоятелно в браузъра, така че ако в едно от приложенията възникне срив, това няма да се отрази на останалите раздели.

Ако не искате посещаваните от вас страници да се показват в посетените сайтове, изберете режим инкогнито, за да използвате лично сърфиране. Chrome предупреждава, ако има опасност да посетите подозрителен сайт с фишинг, злонамерен софтуер или друга заплаха за сигурността. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Специална добавка на kaldata.com за Google Chrome с която да следите последните ни новини може да изтеглите от адрес: https://chrome.google.com/webstore/…dfllejljaibbemc

Промени в Google Chrome 81.0.4044.92 Stable

Официална страница
Изтегли: Google Chrome 81.0.4044.92 Stable Web installer
Изтегли: Google Chrome 81.0.4044.92 Stable 32-bit Offline Installer (57.9 MB)
Изтегли: Google Chrome 81.0.4044.92 Stable 64-bit Offline Installer (59.0 MB)
Изтегли: Добавка на Kaldata.com за Google Chrome

10
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
5 Отговори на коментарите
6 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Николай Ф.
Николай Ф.

Version 65.0.3325.146 е вече официално стабилна версия! 🙂
Моля инфо?

Ало
Ало

Кой си ти,ч е да искаш инфо? Що не ползваш Гугъл за инфо и да си намериш сам отговорите!

Николай Ф.
Николай Ф.

Скъпи Ало, можеш да си завреш коментара, където слънцето не огрява! 🙂
Не виждаш ло, че е писано през март, какво точно коментираш тука!?

Georgi G
Georgi G

Има ли модификация на Хром браузъра – портабл. който да инсталирам на флашка и вкл. я в служебно ПС да ползвам спокойно браузъра без опастност от колеги да контролират или да се информират за моите интереси, отметки, хистори и т.н.

Евреин
Евреин

Не, те пак могат да виждат инфото чрез записвач на клавишите и екрана. Ползвай режим невидим, но пак могат да те следят с горното. Флашките на работа би трябвало да са забранени от съобръжения за сигурност, при това на работа не би трябвало да вършиш нещо извън нея. Премести се в Германия, там директно ще те уволнят. Не се ядосвай, че имаш малка заплата тогава. Скоро ще бъдете изместени от ИИ.

Цецко
Цецко

Google Chrome 67.0.3396.62
Тази версия на Хром е пълна пумия не става за нищо.
Аз се върнах на версия 65.

Свобода
Свобода

Никой не те кара насила да ползваш нищо. Пазарът е свободен, живем в свободен свят, демокрация и капитализъм. Изборът е твой.

цецка
цецка

Може да се върнеш и в пещерата ако искаш.

Спрете ТРОЛОВЕТЕ
Спрете ТРОЛОВЕТЕ

Спрете троловете!

Errors
Errors

Тази версия има някакъв проблем със сертификатите. Не зарежда страници поддържащи Флаш като изписва грешка „Няма връзка със сървъра“, причина „Грешка в сертификата“.