Google Web Designer 14.0.4.1108

0
3491

Google Web Designer е приложение за създаване на интерактивни HTML5 проекти и анимирана графика, която може да работи с всяко компютърно устройство.

Google Web Designer е съвременно уеб-приложение, създадено на базата на HTML5, с което е възможно създаването и коригирането на HTML5 реклама и друго уеб-съдържание с помощта на комплексен интерфейс и визуален код. Google Web Designer разполага с разнообразни инструменти за рисуване, изписване на текст и създаване на триизмерни обекти. При създаването на рекламни материали е достъпна богата библиотека от компоненти с възможност за добавяне на собствени галерии, видео и мрежови инструменти.

Програмният код на Google Web Designer позволява създаването на CSS, JavaScript, и XML файлове с осветяване на синтаксиса и автоматично допълване на кода, с което се улеснява програмирането и се намаляват грешките. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Google Web Designer 14.0.4.1108

Официална страница
Изтегли: Google Web Designer 14.0.4.1108 за Windows (1.27 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари