Hard Disk Sentinel 5.61

2
3540

Hard Disk Sentinel контролира състоянието на SSD и  HDD дисковете, и е в състояние да определи на какво се дължи понижаването на производителността, потенциалните проблеми и възможни повреди.

Hard Disk Sentinel следи статуса на дисковете, включително температурата и S.M.A.R.T (Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology) параметрите. Програмата измерва скоростта за обмен на данни в реално време и този параметър може да се използва за засичане на понижена производителност при различните ситуации.

Hard Disk Sentinel работи във фонов режим и непрекъснато анализира работата на SSD и HDD дисковете. При честа поява на грешки и при превишаване на определен, зададен от потребителя праг на някои параметри, програмата извежда предупреждение.

Hard Disk Sentinel работи с IDE, Serial ATA и SCSI интерфейсите, като показва температурата, броя на грешките при четене и запис на данни, както и подробни статистики и отчети. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Hard Disk Sentinel 5.61

Официална страница
Изтегли: Hard Disk Sentinel 5.61 DOS (78 KB)
Изтегли: Hard Disk Sentinel 5.61 Standard (32.2 MB)
Изтегли: Hard Disk Sentinel 5.61 Professional (32.6 MB)
Изтегли: Hard Disk Sentinel 5.61 Professional Portable (36.5 MB)

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Анонимен
Анонимен

Де си ги смучете от пръстите тия новини??? Току-що изтеглих от официалната страница Pro версията в portable вариант. Оказа се 4.71.0.0, няма никаква разлика с тази, която вече имам.

Анонимен
Анонимен

Пак фалшиви новини! 4.71.11 е БЕТА версия!