Hard Disk Sentinel 6.10

4
7393

Hard Disk Sentinel контролира състоянието на SSD и  HDD дисковете, и е в състояние да определи на какво се дължи понижаването на производителността, потенциалните проблеми и възможни повреди.

Hard Disk Sentinel следи статуса на дисковете, включително температурата и S.M.A.R.T (Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology) параметрите. Програмата измерва скоростта за обмен на данни в реално време и този параметър може да се използва за засичане на понижена производителност при различните ситуации.

Hard Disk Sentinel работи във фонов режим и непрекъснато анализира работата на SSD и HDD дисковете. При честа поява на грешки и при превишаване на определен, зададен от потребителя праг на някои параметри, програмата извежда предупреждение.

Hard Disk Sentinel работи с IDE, Serial ATA и SCSI интерфейсите, като показва температурата, броя на грешките при четене и запис на данни, както и подробни статистики и отчети. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Hard Disk Sentinel 6.10

Официална страница
Изтегли: Hard Disk Sentinel 6.10 DOS (78 KB)
Изтегли: Hard Disk Sentinel 6.10 Standard (34.9 MB)
Изтегли: Hard Disk Sentinel 6.10 Professional (35.3 MB)
Изтегли: Hard Disk Sentinel 6.10 Professional Portable (40.9 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари