Hard Disk Sentinel 5.70

4
5537

Hard Disk Sentinel контролира състоянието на SSD и  HDD дисковете, и е в състояние да определи на какво се дължи понижаването на производителността, потенциалните проблеми и възможни повреди.

Hard Disk Sentinel следи статуса на дисковете, включително температурата и S.M.A.R.T (Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology) параметрите. Програмата измерва скоростта за обмен на данни в реално време и този параметър може да се използва за засичане на понижена производителност при различните ситуации.

Hard Disk Sentinel работи във фонов режим и непрекъснато анализира работата на SSD и HDD дисковете. При честа поява на грешки и при превишаване на определен, зададен от потребителя праг на някои параметри, програмата извежда предупреждение.

Hard Disk Sentinel работи с IDE, Serial ATA и SCSI интерфейсите, като показва температурата, броя на грешките при четене и запис на данни, както и подробни статистики и отчети. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Hard Disk Sentinel 5.70

Официална страница
Изтегли: Hard Disk Sentinel 5.70 DOS (78 KB)
Изтегли: Hard Disk Sentinel 5.70 Standard (34.2 MB)
Изтегли: Hard Disk Sentinel 5.70 Professional (34.6 MB)
Изтегли: Hard Disk Sentinel 5.70 Professional Portable (38.6 MB)

Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Анонимен
Анонимен
5 години

Де си ги смучете от пръстите тия новини??? Току-що изтеглих от официалната страница Pro версията в portable вариант. Оказа се 4.71.0.0, няма никаква разлика с тази, която вече имам.

Легитимен
Легитимен
Отговор на  Анонимен
9 месеца

Я лапай п…и и не се обаждай смешник!!

Анонимен
Анонимен
4 години

Пак фалшиви новини! 4.71.11 е БЕТА версия!

иван
иван
4 месеца

Иска регистрация.