HDCleaner 2018 1.155

1
1666

С времето използвайки Windows на вашия хард диск се натрупват доста ненужни файлове, които лека-полека забавят работата на операционната система. HDCleaner е малка и удобна програма, която ще почисти компютъра ви от всички тези файлове.

HDCleaner използва специална технология, разработена за Министерството на вътрешните работи на САЩ. С нейна помощ ще почистите и оптимизирате компютъра си до неузнаваемост.

HDCleaner служи за откриване, показване и изтриване на ненужните файлове, намиращи се из вашия хард диск. Програмата е специализирана в премахването на боклуци във формат BAK, CHK, GID, ~ * *, TMP, LOG и др. Можете да изваждате някои от намерените файлове, намиращи се в списъка с подготвяните за изтриване. Имате възможност и да налагате филтри за търсене, слагайки или не отметки на отделните формати.

По време на претърсването приложението ви позволява да следите до къде е стигнало посредством линия с проценти. А след края на сканирането ви извежда статистика за това колко обекта са открити, колко от тях са заличени и колко общо са сканирани. Като цяло дизайнът и навигацията на HDCleaner са изключително добре оформени. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в HDCleaner 2018 1.155:

– HDCleaner supports more than 3000 plugins
– Added Arabic Language translated by MFM lculator zaloom (Dawdeh-lalalogitech@hotmail.com). Thanks for excellent work.
– Optimized chromium based cleaning
-Minor tweaks and improvements
– Minor GUI improvements
– Minor bug fixes

Официална страница
Изтегли: HDCleaner 2018 1.155 (5.03 MB)

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
1 Автори на коментарите
Пламен Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Пламен
Пламен

Нищо особено.Не усетих никаква разлика.