HDCleaner 1.223

2
2789

С времето използвайки Windows на вашия хард диск се натрупват доста ненужни файлове, които лека-полека забавят работата на операционната система. HDCleaner е малка и удобна програма, която ще почисти компютъра ви от всички тези файлове.

HDCleaner използва специална технология, разработена за Министерството на вътрешните работи на САЩ. С нейна помощ ще почистите и оптимизирате компютъра си до неузнаваемост.

HDCleaner служи за откриване, показване и изтриване на ненужните файлове, намиращи се из вашия хард диск. Програмата е специализирана в премахването на боклуци във формат BAK, CHK, GID, ~ * *, TMP, LOG и др. Можете да изваждате някои от намерените файлове, намиращи се в списъка с подготвяните за изтриване. Имате възможност и да налагате филтри за търсене, слагайки или не отметки на отделните формати.

По време на претърсването приложението ви позволява да следите до къде е стигнало посредством линия с проценти. А след края на сканирането ви извежда статистика за това колко обекта са открити, колко от тях са заличени и колко общо са сканирани. Като цяло дизайнът и навигацията на HDCleaner са изключително добре оформени. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в HDCleaner 1.223:

– Ability adding Chromium based browsers or portable Chromium based browsers to HDCleaner (see info.txt in app)
– Optimized edge, firefox and chromium based cleaning
-Minor tweaks and improvements
– Minor GUI improvements
– Minor bug fixes

Официална страница
Изтегли: HDCleaner 1.223 (5.03 MB)

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
МиленПламен Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Пламен
Пламен

Нищо особено.Не усетих никаква разлика.

Милен
Милен

Каква разлика да усетиш ? Те нямат МВР , имат FBI,NSA,CIA, която и да е от тези агенции да ти даде нещо “безплатно“ просто иска да знае какво си криеш в компютъра.