Hitachi Feature Tool 2.05

8
22

Hitachi Feature Tool е системна програма за харддисковете на Hitachi, която ви дава контрол над възможностите им. С нейна помощ ще можете да: забранявате и разрешавате кеширането; променяте работата на диска, за да е най-тих или за да е най-производителен; задавате Ultra DMA режима; превключвате между режимите на максимална производителност и максимална икономия на енергия; виждате температурата на диска и др. Лиценз: Freeware.

Абонамент: Уведомяване при промени
Официална страница: www.hitachigst.com
Download: Hitachi Feature Tool 2.05 | BG Mirror (1.65 MB)

СПОДЕЛИ
Предишна новинаavast! Virus Cleaner Tool 1.0.211
Следваща новинаAllWebMenus 4.2.648
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

8 коментара за "Hitachi Feature Tool 2.05"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
DeckelDE
DeckelDE

Работех четри години със HITACHI HDD,като нов работеше много добре,при голямо натоварване работната температурата му беше много голяма което е голям проблем.Опцийте които предлага програмата не сваля температурата.За тих диск,никога не е бил тих.Във момента работя със друга фирма и съм доволен,не правя реклама.Не бих си купил HITACHI втори път.За програмката Много добра.Има още да учат много от IBM това е оригинала.

Nexus
Nexus

Хмм аз имам Хитачи и Сийгейт ( 250 и 300 ГБт sata 2 ) и Хитачито е по-добрия от където и да го погледнеш… по-тих, по-студен и до сега не ми е създавал проблеми, за разлика от Сийгейта …

dataman
dataman

И със двамата съм частично съгласен но не напълно! От доста време имам и Хитачи и Сигеит, имал съм си работа и с доста други марки дискове.
Смятам че това са единствените наистина надежни марки на пазара. Не изключвам възможността DeckelDE да е попаднал на скапана серия, но от личен опит знам че е много по вероятно да изгърмиш
от WD или MAXTOR.
За момента и за личното си ПС и за служебните купувам само Хитачи и Сигеит – това определено ми намали главоболията. 🙂

freako
freako

И кво?Опитах се да я инсталирам, но единственото нещо, което стана беше, че ми направи бутваща дискета. Няма и помен от инсталирана програма за Хитачи! Някой да има идея какво става?

onogondur
onogondur

и при мен се получи аналогичното нещо.но понеже нямам флопи-дисково устройство,не стигнах до създаването на boot-дискета.тук има нещо ,което ме озадачава.моля за съдействие

dimd
dimd

И аз стигнах до boot-дискета,поиска ми рестарт,но се стреснах и я извадих !

freako
freako

Миии след рестарта зарежда ДОС и до там. Някой с повече акъл да каже как аджаба се работи с програмата,моля!

vanyots
vanyots

Четете бе хора!
Аз отидох на официалната страница и там открих и CD-ISO версия на tool-a.
Не знам как очаквате да бърникате на ниско ниво по дисковете си при работеща операционна система!:eek:

wpDiscuz