Hitman Pro 3.8.16 Build 310 Final

0
4302

Hitman Pro е проектирана да работи успоредно със съществуващите програми за сигурност без никакви конфликти. Тя сканира компютъра бързо (за по-малко от 5 минути) с помощта на облачна технология използваща енджините на следните антивирусни:Emsisoft, IKARUS, BitDefender, G Data и Dr.Web и не забавя работата на компютъра. Hitman Pro може и да не се инсталира. Програмата може да се управлява директно от USB флаш устройство, CD / DVD, локален или мрежов твърд диск. Hitman Pro ви предлага безплатно сканиране. Тя е предназначена да провери дали програмите за сигурност инсталирани на вашия компютър ви предпазват.

Всички основни операции по откриване на зловредни приложения се изпълняват не на локалния компютър, а на отдалечен сървър. Благодарение на този подход, HitmanPro натоварва много по-малко компютъра, отколкото стандартните решения, което го прави подходящ и за слаби машини.

Единствено се изисква бърз интернет канал. Тъй като програмата използва постоянно интернет, ако връзката е бавна, непостоянна или претоварена, HitmanPro няма да работи добре.

При проверката ако нищо не е намерено вие никога няма да се нуждаете от лиценз. Но когато е намерен вирус, тогава вие ще получите безплатен 30-дневен лиценз за премахване на заплахата. Лиценз: Freeware (само за сканиране).

Промени в Hitman Pro 3.8.16 Build 310 Final:

  • ADDED: Black certificate serial support to remnants
  • ADDED: Sophos AV icon to SurfRight vendor
  • ADDED: HitmanPro icon to HitmanPro vendor
  • FIXED: Freezing problem on Windows 10 while HitmanPro was scanning
  • FIXED: Rare BSOD in HitmanPro driver
  • FIXED: Blacklisted DNS lookups
  • IMPROVED: Hardening of HitmanPro driver

Купи Hitman Pro сега с 50% отстъпка!

Официална страница
Изтегли: Hitman Pro 3.8.16 Build 310 Final за Windows 32-bit (10.4 MB)
Изтегли: Hitman Pro 3.8.16 Build 310 Final за Windows 64-bit (11.0 MB)

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за