Hitman Pro 3.8.30 Build 326 Final

0
5721

Hitman Pro е проектирана да работи успоредно със съществуващите програми за сигурност без никакви конфликти. Тя сканира компютъра бързо (за по-малко от 5 минути) с помощта на облачна технология използваща енджините на следните антивирусни:Emsisoft, IKARUS, BitDefender, G Data и Dr.Web и не забавя работата на компютъра. Hitman Pro може и да не се инсталира. Програмата може да се управлява директно от USB флаш устройство, CD / DVD, локален или мрежов твърд диск. Hitman Pro ви предлага безплатно сканиране. Тя е предназначена да провери дали програмите за сигурност инсталирани на вашия компютър ви предпазват.

Всички основни операции по откриване на зловредни приложения се изпълняват не на локалния компютър, а на отдалечен сървър. Благодарение на този подход, HitmanPro натоварва много по-малко компютъра, отколкото стандартните решения, което го прави подходящ и за слаби машини.

Единствено се изисква бърз интернет канал. Тъй като програмата използва постоянно интернет, ако връзката е бавна, непостоянна или претоварена, HitmanPro няма да работи добре.

При проверката ако нищо не е намерено вие никога няма да се нуждаете от лиценз. Но когато е намерен вирус, тогава вие ще получите безплатен 30-дневен лиценз за премахване на заплахата. Лиценз: Freeware (само за сканиране).

Промени в Hitman Pro 3.8.30 Build 326 Final:

  • ADDED: Detection of Tarrask malware
  • CHANGED: If a scan cannot complete in „Direct Access Mode“ it switches to „Compatible Disk Mode“

Официална страница
Изтегли: Hitman Pro 3.8.30 Build 326 Final за Windows 32-bit (11.0 MB)
Изтегли: Hitman Pro 3.8.30 Build 326 Final за Windows 64-bit (13.5 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари