HFS – Http File Server 2.3m

0
964

HFS (HTTP File Server) е програма, превръщаща компютъра ви във файлов сървър по HTTP протокола.

Програмата е малка, лека, стабилна, елементарна за работа, богата откъм опции и настройки и, което е най-хубаво, напълно безплатна.

Сред функциите на Http File Server:

  • можете да ограничавате скоростта на теглене,
  • да създавате акаунти за различни потребители,
  • да настройвате по ваш вкус изгледа на сървъра,
  • възможност за upload на вашия компютър,
  • създаване на гъвкава виртуална файлова система (VFS).

Ако сте с динамичен IP адрес и имате регистрация в no-ip.org, програмата може да обновява автоматично акаунта ви в сайта при промяна на IP адреса ви. Единственото условие, за да ползвате програмата, е да имате реален IP адрес.

Както се разбира от името на тази програма тя представлява уеб сървър за споделяне на файлове. С нея лесно ще можете да разменяте файловете си с приятели и познати, да им дадете определени права, ограничения на скоростта и т.н.

Цялата активност на уеб сървъра се записва в лог файл, който по-късно лесно можете да разгледате и намерите това, което ви трябва.

Това е един малък http сървър, който няма нужда от големи и сложни настройки. Файловете се добавят с drag-and-drop (издърпване и пускане).

Можете да нагласяте порта, IP адреса и да наблюдавате всеки, който се върже към сървъра (всичките му „движения“). Така лесно и бързо можете да споделите личните си файлове по интернет. Лиценз: Безплатен (Open Source).

Промени в Http File Server 2.3m:

Bug fixes

Официална страница
Изтегли: Http File Server 2.3m (2.07 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари