IceCream Image Resizer 2.12

0
677

IceCream Image Resizer е безплатна програма за бърза и удобна промяна размера на компютърните изображения. Поддържат се всички основни графични формати, включително JPEG, JPG, PNG и TIFF.

Необходимите значения на височината и широчината в в IceCream Image Resizer могат да се зададат ръчно или с използване на готови шаблони.

С помощта на IceCream Image Resizer е възможна бърза промяна в размерите на много компютърни изображения последователно.

Основни възможности на IceCream Image Resizer: поддръжка на Drag-and-drop, готови профили за най-разпространените случаи – email, desktop, HD 1080p, HD 720p, 320×200 пиксела; възможност за ръчна промяна на параметрите и промяна размера само на една от страните, промяна в размера на изображенията при запазване на пропорциите, VR System – автоматична промяна на огледалните настройки за вертикални фотографии, възможност за промяна на няколко изображения наведнъж. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в IceCream Image Resizer 2.12:

  • Resolution preset profiles updated

Официална страница
Изтегли: IceCream Image Resizer 2.12 (8.49 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари