IceCream PDF Split & Merge 3.46

0
808

IceCream PDF Split&Merge е безплатна програма, с помощта на която е възможно лесното и бързо разделяне и обединяване на PDF файлове. Поддържат се 4 режима за разделяне, както и възможност за слепване на неограничен брой файлове. Интерфейсът на IceCream PDF Split&Merge е интуитивен, а допълнителните опции на програмата позволяват обединяването и разделянето на PDF документи с максимална ефективност.

Основни възможности на IceCream PDF Split&Merge: разделяне на PDF документите на страници и изтриване на страници от тях, разделяне на PDF файловете по групи и диапазон на страниците, възможност за слепване на неограничен брой документи, работа със защитени файлове, при условие, че е въведена паролата, вграден четец за предварителен преглед, организиране на опашка от файлове за обединяване, поддръжка на Drag&Drop. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в IceCream PDF Split & Merge 3.46:

  • PRO activation bug fixes and improvements

Официална страница
Изтегли: IceCream PDF Split&Merge 3.46 (18.8 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари