Inpaint 9.2.1

0
1500

Inpaint е много полезна програма за премахване на ненужни елементи от фотографиите, като например, текст, водни знаци, случайно попаднали в кадъра хора и/или обекти, замърсяване, надраскване и много други. Inpaint автоматично възстановява задния фон. Единственото, което потребителят трябва да направи е да загради с правоъгълник или непрекъсната линия нежелания обект и да стартира процеса. Inpaint автоматично го премахва и възстановява задния фон.

Основни възможности на програмата Inpaint: възстановяване качеството на стари и овехтели фотографии, премахване на водните знаци, изтриване на ненужните обекти, цифрово ретуширане на лицата, премахване на маркерите за време и други. Програмата Inpaint е съвсем елементарна за използване, но работи изключително коректно и бързо, като дава учудващо добър резултат. Не са необходими никакви специални или по-особени умения или познания за нейното използване. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Inpaint 9.2.1:

  • Added Batch-Inpaint feature
  • Improved color profiles support

Официална страница
Изтегли: Inpaint 9.2.1 за Windows (9.73 MB)
Изтегли: Inpaint 9.2.1 за MacOS (25.3 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари